Pàgines

dimarts, 18 de febrer del 2014

Una conferència ben interessant!

Com tots sabeu, aquest segon trimestre estem immersos de ple en el projecte UNIVERS. Després d'haver decidit entre tots què voliem saber d'aquest tema tan atraient, ens hem posat a treballar de valent! 
L'activitat de la setmana passada ens va agradar molt...el Cesc, el director de l'escola, ens va preparar una conferència sobre l'origen de l'Univers, la formació de les estrelles i els Forats Negres. 




Vam seguir amb interès i atenció les explicacions. El tema és difícil i per això ens va anar molt bé veure uns vídeos que el Cesc havia seleccionat per a nosaltres. Sort de les explicacions que ens anava fent entremig!







Per acabar d'entendre la formació de les estrelles, el Cesc ens va proposar que "ens convertíssim en àtoms d'hidrògen "escampats en la immensitat de l'univers:



Mica a mica els àtoms s'uneixen i es formen les estrelles, unes més grans i altres més petites...



Abans de marxar, el Cesc va contestar les preguntes que li vam fer, ja que tot el que vam veure i escoltar va despertar el nostre interès i les ganes de saber. Com que encara ens queda més per aprendre, un altre dia repetirem, oi Cesc? Ah! Moltes gràcies!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada