Pàgines

dimarts, 4 de febrer del 2014

EL DIA DE LA PAU

La  setmana passada a classe, vam parlar i treballar el tema de la pau. Des de l'origen i significat de la mateixa paraula, passant per qui era Gandhi o saber trobar la pau interior que tots portem a dintre, només cal buscar-la!
Divendres va ser una d'aquelles ocasions en les que demostrem perquè som una GRAN escola. TOTS junts vàrem celebrar el dia de la Pau i la no violència. Els alumnes de 3r d'ESO havien organitzat una sèrie de tallers repartits per tota l'escola.
Primer ens vam reunir a la classe per a saber en quin grup ens tocava participar.


Un cop arribats els alumnes de 1r des de l'edifici d'Encarnació, es van organitzar els grups (barrejats, alumnes de diferents cursos en cada grup i un responsable d'ESO per a cadascun) i es va donar el tret de sortida a la celebració. 




 

Al llarg del matí els grups van anar passant pels diferents tallers, jocs i activitats...




L'ambient era formidable: alegria, riures, corredisses amunt i avall quan sonava el timbre i s'havia de canviar d'activitat, els més grans agafant la mà als més petits per donar-los seguretat i els típics canvis d'impressions a corre-cuita…

A la tarda els alumnes d'Educació Infantil també van baixar a celebrar el dia de la Pau. Els nois i noies de 3r d’ESO havien preparat una representació que va ser divertidíssima i que es va acabar amb un ball.

















Per acabar la festa, vam cantar tots junts la cançó de la pau. Ara ens toca esperar un any per a tornar-hi, però mentrestant no hem de perdre els valors i totes aquelles petites (però què grans!) coses que, sense quasi adonar-nos-en, vàrem aprendre divendres.
Si us heu quedat amb ganes de veure més fotografies, cliqueu aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada