Pàgines

dilluns, 9 de desembre del 2013

Ens visita la dra. Carme Alemán

Ja sabeu que durant aquestes darreres setmanes, hem estat estudiant alguns aspectes del cos humà: les etapes de la vida, l’aparell locomotor i els sentits.
Com que el tema ha despertat gran interès, dimecres passat vam convidar a la doctora Carme Alemán (mare de la Linah i de la Sena) a la nostra classe i li vam fer unes quantes preguntes que haviem preparat entre tots.



La Carme, que és metgessa de medicina interna  a l’Hospital de la Vall d’Hebron, després de  contestar les nostres preguntes, que van ser variades i ben interessants, ens va ensenyar algunes radiografies. Algunes eren de persones sanes i d'altres mostraven algunes patologies, que vam començar a aprendre a distingir. 


El que va quedar ben clar a tothom és que fumar és MOLT DOLENT segur que a la nostra classe ningú agafarà aquest hàbit tant perjudicial per a la salut!

Un cop ben instruïts i amb l'ajuda del material, que molt amablement ens va portar la Carme, la nostra classe es va convertir en un consultori mèdic. Primer de tot la Linah, que era l'ajudant de la doctora, ens va repartir a tots un desinfectant per a les mans, que és el primer que s'ha de fer abans d'atendre als pacients. 


                 A continuació ens vam posar a treballar, mireu:











Carme, moltíssimes gràcies per la teva visita !!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada