Pàgines

dissabte, 17 d’octubre del 2015

32è CONCURS ESCOLAR DE L'ONCE - EL TALENT -

Un any més, l'escola participa al concurs escolar de l'ONCE i la seva Fundació, on l'objectiu és sensibilitzar sobre la importància de la igualtat d'oportunitats de totes les persones. Aquest curs l'objectiu és realitzar i entregar una composició fotogràfica feta pels alumnes que reflecteixi el que han après sobre el talent i les diverses capacitats. Amb motiu d'aquesta iniciativa vàrem rebre la visita de dues col·laboradores d'aquest programa el passat dijous 15 d'Octubre, on ens van explicar que havíem de fer i com, i ens van animar i ajudar a treballar de valent. Els criteris dels jutges al concurs seran:

Creativitat: Es valorarà l'originalitat del treball i de la frase per reflectir la unió de talent i les diverses capacitats.
Qualitat: Es valorarà la cura que s'ha posat en la presentació de la composició.
Missatge: Es valorarà la vinculació del treball amb els conceptes de talent i diverses capacitats i la seva relació amb la inclusió i els valors de l'ONCE.
Accessibilitat: Es valorarà com s'ha descrit la composició i si és fàcilment comprensible per a una persona amb discapacitat visual o si incorpora algun element que en permeti l'accessibilitat.


Els alumnes varen gaudir molt, i gràcies a les col·laboradores assistents varen aprendre alhora que es divertien. Gràcies!!




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada