Pàgines

dijous, 29 de maig del 2014

Espai xocolata Simon Coll









Avui hem anat a Sant Sadurní d'Anoia a visitar l'espai xocolata Simon Coll.

Així que hem baixat de l'autocar ens ha fer gràcia veure l'escola de Sant Sadurní que està molt a prop de la fàbrica de xocolata Simon Coll.


 Mentre esmorzàvem hem aprofitat per a fer algunes fotos.

 



 


 A punt per entrar!

 La Noemí, que ens ha fet de guia, ens ha posat un vídeo que ens ha introduït en el món de la xocolata. Hem vist el Theobroma Cacao que és el nom de l'arbre d'on prové el cacao i que només es troba als tròpics de tot el món. També hem fet un recorregut pels origens, la cultura, la història i el procés d’elaboració de la xocolata Simón Coll. 



  A continuació hem entrat en contacte més directe amb  la xocolata experimentant amb pinyes i faves de cacau, motllos per fer figuretes, etc… i hem vist en directe el funcionament de la planta on s'està fabricant el producte. 



 









 

Per últim la Noemí ens ha ensenyat a degustar la xocolata correctament: primer olorar i  després deixar fondre la xocolata amb els ulls tancats. Ens han felicitat perquè ho hem fet com uns autèntics gourmets!




 

 

 

 

 

Un cop acabada la visita hem anat a donar un tomb pel poble. De seguida hem trobat l'ajuntament que com no podia ser d'una altra manera està situat a la "plaça de l'ajuntament". Com podeu veure els dijous és dia de mercat!



 La nostra ruta ha finalitzat al parc de la Bòbila on hem passat una bona estona jugant i dinant.

 







 

Fins un altre !!!

 



 

 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada